Thijmen van Arnhem gaat in een studentenhuis van Studentengroepswoningen.nl wonen met 9 vrienden van zijn studievereniging. Zijn ouders vinden dit wel zo vertrouwd. “Supergaaf dat mijn ouders dit voor mij willen doen! Mijn vrienden zijn ook enthousiast. Logisch, want een kamer van die afmetingen, zo’n 17 vierkante meter, vind je hier niet zo snel!”

Samen

Samen met vrienden, vriendinnen, studiegenoten of leden van de roeivereniging in een groot huis wonen. Dat is de droom van elke student(e) die op kamers gaat! En ook voor de ouders. Want wat is er fijner dan te weten dat je kind op een goede plek zit, met vrienden om op terug te vallen.

In het project Blaarkoppen in Utrecht wordt in januari 2016 het eerste studentenhuis van Studentengroepswoning.nl opgeleverd.

Studenten

Vind je het lastig om een studentenkamer te vinden? Je bent niet de enige. Nederland telt circa 670.000 studenten. In de komende 7 jaar neemt dit aantal met 54.000 toe. Het is dus dringen op de markt voor studentenkamers. Populaire studentensteden, zoals Amsterdam, Utrecht, Leiden, Wageningen en Nijmegen kampen met een structureel tekort aan studentenhuizen en -kamers. Alleen al in Utrecht bedraagt dat tekort 5.700 kamers. Veel hoop dat dit verandert is er niet. Door het groeiende aantal studenten zullen de tekorten alleen maar oplopen. Je zult dus echt geduld en doorzettingsvermogen moeten hebben. Of eens met je ouders gaan praten over het aanbod op deze website.

Locaties

Studentengroepswoningen.nl is opgericht om in de grote studentensteden van Nederland duurzame en kwalitatief goede studentenwoningen te realiseren. Het eerste bouwproject is op het voormalige Veemarktterrein in Utrecht. Deze zorgvuldig gekozen locatie ligt gunstig ten opzichte van het Utrecht Science Park (De Uithof), sportaccommodaties en de binnenstad. Ook in andere studentensteden zijn interessante bouwprojecten in voorbereiding. Voor een actuele stand van zaken met betrekking tot de toekomstige projecten en de participatiemogelijkheden, neemt u contact op met Pickkers Consult.