Belangrijke informatie

Het nieuwbouwplan Veemarkt Utrecht, op het voormalige veemarktterrein aan de oostkant van Utrecht, biedt veel ruimte voor zelfbouw en Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Studentengroepswoningen.nl realiseert hier op basis van CPO het project Blaarkoppen. 5 studentenhuizen die plaats bieden aan 5 x 10 studenten. De woningen zijn sinds 1 maart 2016 in gebruik.

Blaarkoppen: 5 studentenhuizen voor 50 studenten

Maar liefst 240 m2 woonoppervlak + tuin + schuur

De 5 grote studentenhuizen van maar liefst 240 m2 bestaan elk uit 10 studentenkamers van ca. 17 m2, een gemeenschappelijke woonkeuken van 32 m2, 4 toiletten, 2 badkamers en een berging. Elke huis beschikt daarnaast nog over een eigen, gemeenschappelijke tuin en een aparte fietsenschuur. De duurzame woningen hebben een laag energieverbruik en zijn in de toekomst gemakkelijk aan te passen aan nieuwe doelgroepen.

Deelname aan het project geschiedt via de stichting Stichting Ouders Collectief Blaarkoppen, gevestigd op Museumlaan 2 te Utrecht. De stichting is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 62608290.